Că tot vorbeam astăzi cu un coleg de facultate foarte simpatic despre Oradea. El este ardelean, dar nu din Oradea. Mi-a spus că în Ardeal sunt multe orașe frumoase, dar că un ipotetic clasament actual ar așeza Oradea printre cele mai… faine. Însă acesta n-a arătat așa dintotdeauna. Mi-a dat ca exemplu orașul Arad despre care mi-a spus că a fost devansat de Oradea, poate chiar de Deva și cu siguranță de Cluj. Opinia lui a urmat laudelor pe care eu le-am adus orașului Oradea pe care l-am vizitat în vară (poate l-oi mai fi vizitat și înainte, ar trebui să-mi întreb părinții). Mi s-a părut un oraș frumos, curat, liniștit. Cel puțin cât timp am fost eu acolo. Iar clădirile foarte bine întreținute, pentru asta, jos pălăria!

Gândindu-mă acum la compararea orașelor, e adevărat că sub diverse aspecte ele pot fi comparate, însă pentru locuitorul acelui oraș, mai ales dacă e orașul natal, cred că va rămâne mereu pe primul loc.

Să nu uităm de cel mai important lucru de care vă reamintesc în fiecare articol… MÂNCARE. Cred că sunt multe restaurante bune, eu am încercat vreo două – RIVO, sper că nu mă-nșală memoria în ceea ce privește denumirea, este situat pe malul Crișului și ALLEGRIA. Rivo pe lângă mâncarea bună, a avut servicii de calitate, însă ospătărița noastră a fost cam îngâmfată. Acolo, între noi fie vorba, n-aș mai merge, dar la Allegria aș reveni. Mi-a plăcut. Comparându-le cred că și mâncarea a fost mai bună… sau poate doar eram mai înfometată.

Pentru imaginea de mai sus țin să vă menționez de puterile supraomenești de care beneficiază my partner in crime.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s