De ce în 7? Pentru că va urma și Brașov în 2. 7 pentru că de data aceasta nu e cu my partner in crime, e cu my partners in law. Înainte de vacanța de iarnă, am hotărât să mergem într-o excursie la Brașov. Deși majoritatea decide, toate părerile trebuie ascultate. Dacă hotărârile cu my partner in crime necesită ceva timp (sau necesitau, căci am trecut la un alt nivel de comunicare), imaginați-vă cum se iau deciziile în 7, în încercarea utopică de a fi cu toatele mulțumite. De la cine să ne facă o poză de grup până la un loc unde să mâncăm au fost dilemele noastre existențiale.

După ce am ajuns la destinația aleasă, am decis să mergem pe jos până în centru, să facem „pasuri”, perla scoasă de mine în tren într-un aflux de cuvinte prin care povesteam o secvență memorabilă din viața mea. Deja ora prânzului (trebuie să menționez că am ales trenul de 10 la insistențele mele), haideți să mâncăm. După ce am descoperit că un restaurant unde mâncam de fiecare dată când ajungeam prin Brașov nu mai exista, după vreo 30 de minute de căutare, propuneri, obiecții, am ajuns la restaurantul cu toaleta în oglindă. Ceva special, nu-i așa? Când intrai în toaletă, cred că și dacă te iubești atât de mult încât să ajungi la narcisisim, tot te-ai simți stânjenit. Cu toate acestea, deși la început am obiectat că nu găseam decât pizza și paste în meniu, am descoperit că au paste făcute în casă, adică în bucătăria restaurantului. Când mi-am primit porția, stomacul meu a spus că nu-i mai e foame, însă creierul i-a spus că va încerca totuși. Creierul a avut câștig de cauză, după prima înghițitură, părerile s-au schimbat și farfuria s-a golit. Ar putea fi îmbunătățit platingul, cel puțin în ceea ce privește tortelloni con sugo bolognese. (e o părere care e, desigur, subiectivă).

După ce am mâncat, am făcut pasuri prin cetate, momente ce au fost imortalizate prin poze. După vreo 4 încercări de poze de grup, mi-am dat seama că oamenii au emoții când folosesc un aparat profesional (al unei prietene) ori au tendința de a fugi cu el, însă nu și-au ales persoanele potrivite. Dacă o femeie e ca „o punguță de ceai: nu știi niciodată cât de tare este până nu o vezi cum fierbe”, imaginați-vă 7 femei, dar nu orice femei, femei care își cunosc drepturile și luptă pentru ele.

P.S. Unele dintre poze sunt făcute de my partners in law.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s